نوشیدن چای نپتون یکی از سنت های ریشه دار در مصر است. چای که از قرن شانزدهم میلادی یکی از مهمترین عناصر فرهنگی مصر بوده است، عمدتاً به دو روش مختلف دم میشود. چایهای مصری که کوشاری و سایدی نامیده میشوند، بلوکهای سازنده فرهنگ سنتی چای مصر با طعمهایشان برای سبکهای مختلف جذاب هستند.
چای که دومین نوشیدنی ارزانقیمت بعد از آب در مصر است، آنطور که ما عادت کردهایم در فنجان یا لیوان سرو نمیشود. چای عمدتاً در لیوان های بلند یا ظروف سنتی مصری سرو می شود.
اغلب توسط کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و افراد مسن مصرف می شود. چای که در مصر بسیار محبوبتر از قهوه است، یکی از عناصر اصلی میزهای صبحانه و گفتگوهای عصرانه است. امروزه چای مصری که در انواع مختلف با قهوه، شیر و لاته مخلوط می شود، به طور سنتی به روشی بسیار شبیه به چای ترکی دم می شود.
راهنمای دم کردن چای به سبک مصری، اگر می خواهید چای سنتی مصری را تجربه کنید، می توانید مراحل زیر را دنبال کنید و پیچیدگی های پخت چای به سبک مصری را کشف کنید. در اینجا مواد لازم برای دم کردن چای به سبک مصری آورده شده است:
1 قاشق غذاخوری چای سیاه، یک قوری پر از آب، شکر دانه ریز، یک پیمانه برگ نعنا، نصف برش لیمو.
در اینجا مراحلی وجود دارد که باید برای دم کردن چای به سبک مصری دنبال کنید. قوری را روی اجاق در حال جوش قرار دهید و صبر کنید تا آب مخزن آن کاملا بجوشد. 1 قاشق چایخوری چای سیاه را داخل قوری بریزید و آب جوشیده را به آن اضافه کنید. وقتی چای دم شد، لیوان ذرت بلند را تا نیمه دم کرده، تا نیمه آن را با آب داغ پر کنید. مخلوط چای و آبی که به دست آورده اید را با تزیین آن با برگ نعنا و برش های لیمو سرو کنید.