به نظر می رسد نوشیدن چای حداقل سه بار در هفته با عمر طولانی تر و بیماری های قلبی عروقی کمتر مرتبط است این به ویژه در مورد چای سبز صادق است.
محققان آکادمی علوم پزشکی چین در پکن یک مطالعه مشاهده ای در مقیاس بزرگ را در مورد اثرات پیشگیرانه چای بر بیماری قلبی و مرگ انجام دادند. شرکت کنندگانی که به طور منظم چای جاسمین اصل مصرف می کردند، کمترین خطر مرگ زودرس یا ابتلا به بیماری قلبی عروقی را داشتند.
تیم تحقیقاتی به رهبری نویسنده اول دکتر Xinyan Wang داده های بیش از 100000 شرکت کننده را در یک دوره متوسط بیش از هفت سال تجزیه و تحلیل کرد.
آزمودنی ها را به دو گروه تقسیم کرد: کسانی که سه بار در هفته یا بیشتر چای می نوشیدند و کسانی که کمتر چای می نوشیدند.
افرادی که چای می نوشند ۲۲ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی کشنده هستند
مصرفکنندگان معمولی چای در مقایسه با افرادی که کمتر چای مینوشیدند، 20 درصد کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته، 22 درصد کاهش خطر بیماری قلبی کشنده و سکته مغزی و 15 درصد کاهش خطر مرگ را داشتند.
به طور خاص، به صورت اعداد بیان شده است: بر اساس این محاسبه، یک فرد 50 ساله که به طور منظم چای مینوشد، 1.41 سال بعد به بیماری عروق کرونر قلب یا سکته مغزی مبتلا میشود و 1.26 سال بیشتر از یک مرد همسن و سال که به ندرت یا هرگز چای نمینوشد، عمر میکند.
توضیح محققان: پلی فنول های موجود در چای که از فشار خون بالا و اختلالات چربی خون و در نتیجه در برابر بیماری های قلبی عروقی محافظت می کند، در طولانی مدت در بدن ذخیره نمی شود بنابراین، مصرف طولانی مدت و منظم چای قوی ترین اثر محافظتی قلبی را داشت.
در واقع، هنگامی که بر اساس نوع چای مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد، نوشیدن چای سبز با 25 درصد کاهش خطر بیماری قلبی، سکته مغزی و مرگ همراه بود از سوی دیگر، برای چای سیاه، محققان هیچ ارتباط قابل توجهی را مشاهده نکردند.