توزیع رایگان بادام زمینی برادران حسینی برای اربعین موجب ازدحام جمعیت در کربلا شد

بادام زمینی برادران حسینی در واقع از دانه های یک گیاه کشاورزی متعلق به خانواده حبوبات به دست می آید. این آجیل که 32 نوع مختلف آن شناخته شده و منشأ آن از قاره آمریکاست که دانه های آن قابل مصرف است، سال هاست در کشورمان تولید می شود و با روغن و رب و تنقلات آن عاشقانه مصرف می شود.

دانه های این گیاه که از نظر خواص تغذیه ای بسیار غنی است، حاوی 60-45 درصد روغن، 30-20 درصد پروتئین و 25-18 درصد کربوهیدرات است. با این حال ، بادام زمینی یک ماده غذایی سرشار از کالری است، بنابراین باید در وعده های کنترل شده مصرف شود.

آلرژی به بادام زمینی با وجود خواص مغذی آن پدیده ای شناخته شده است، بنابراین افراد مبتلا به آلرژی باید با احتیاط مصرف شود و افراد مبتلا به آلرژی به بادام زمینی نباید مصرف شود.

بادام

اگر مشکل آلرژی ندارید، بادام زمینی از نظر ویتامین ها و مواد معدنی یک ذخیره کامل سلامتی است. حاوی مقدار زیادی پلی فنولیک اسید، رسوراترول، تریپتوفان، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین B6، ویتامین B9، روی و مواد معدنی منیزیم است. بیایید نگاهی به فواید بادام زمینی بیندازیم:

روغن بادام زمینی که حاوی سطوح بالایی از اسید پلی فنولیک است، در پیشگیری از سرطان معده نقش دارد. همچنین مشخص شده است که مصرف 3 عدد بادام زمینی در روز پیشرفت سرطان روده بزرگ را تا 58 درصد کاهش می دهد.
یکی از مهمترین فواید بادام زمینی محتوای رسوراترول است. این آنتی اکسیدان فوق العاده برای مشکلات قلبی، سیاهرگی و ریوی مفید است، با بیماری هایی مانند سرطان، چاقی، دیابت، کلسترول بالا مبارزه می کند. فواید رسوراترول را در مقاله دیگری با جزئیات بیشتری بررسی کردیم.
بادام زمینی تولید اکسید نیتریک را افزایش می دهد، ریتم قلب را تنظیم می کند و از سفت شدن سینه جلوگیری می کند. به این ترتیب در کاهش خطر سکته قلبی و مغزی نقش دارد.
با کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب، اثر محافظتی بر سلامت عروق دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.